Garden

Risicoloos producten opslaan en vervoeren met palletboxen

posted by Sander April 21, 2017 0 comments

Wilt u op een betrouwbare manier al uw producten kunnen opslaan en vervoeren? Pallets worden overal ter wereld gebruikt voor het opslaan of vervoeren van (zwaardere) producten. De gebruikelijke pallets zijn van hout of kunststof, maar hebben alleen een vloeroppervlak. Palletboxen zijn een upgrade op de pallets in zowel veiligheid als gebruiksgemak. Met speciale opzetranden en zelfs de mogelijkheid van een deksel, kunnen uw producten op een betrouwbare wijze worden opgeslagen en vervoerd.

Palletboxen zijn om verschillende redenen een flinke verbetering ten opzichte van de pallet. Uw product staat steviger in palletboxen, omdat deze door de opzetranden niet meer van de pallet af kunnen glijden of vallen. Daarnaast zijn de opzetranden eenvoudig in te klappen bij het beladen van de palletboxen, terwijl ze vervolgens weer makkelijk dicht te klappen zijn. Zo heeft u hetzelfde gebruikersgemak als bij een normale pallet, maar een stuk meer zekerheid wat betreft de opslag of het vervoer van uw product.

Efficiënter gebruik van de ruimte
Op de palletboxen kunt u eventueel kiezen voor een deksel, hetgeen zeker aan te raden is. U kunt daardoor namelijk efficiënter omgaan met de ruimtes in uw bedrijf of in vrachtruimtes. Dit komt doordat de palletboxen op elkaar te stapelen zijn, vaak tot meerdere palletboxen hoog. Ideaal voor de opslag, maar ook kostenbesparend voor het vervoer van uw producten.

Daarbij zijn de palletboxen verkrijgbaar in verschillende soorten materialen. U kunt doorgaans kiezen uit kunststof, hout of staal. Elk van deze materialen bieden in principe dezelfde zekerheid van palletboxen. Echter zijn kunststof palletboxen bijvoorbeeld iets goedkoper ten opzichte van de stalen palletboxen, die weer een stevigere uitstraling geven. De opzetranden van de palletboxen zijn tot slot ook nog verkrijgbaar in verschillende lengte- en breedtematen, waardoor voor uw product altijd aanbod op maat verkrijgbaar is. U kunt uiteraard altijd eerst oriënteren naar de beste opties voor uw bedrijf!

Ook interessant

Leave a Comment