Garden

De producten die je moet hebben voor het onderhouden van de tuin

posted by Sander March 28, 2022 0 comments

Als je een tuin hebt waar je veel tijd en liefde in steekt, is het wel zo handig om een paar producten te hebben, die je daarbij helpen. Er is een heel groot assortiment in tuin producten met allemaal verschillende prijsklassen. Zeker als je van tuinieren houdt wil je misschien al deze producten aanschaffen. Buiten dat het prijzig kan zijn, kan het ook nog eens veel ruimte in beslag nemen en misschien wel onbruikbaar. Gelukkig zijn er ook een paar producten die juist niet in je tuin mogen ontbreken.

Basismateriaal

Met de basismateriaal kom je al een heel eind. Laten we beginnen met handschoenen. Tuinieren kan een vieze boel worden. Zand, modder en insecten overal. Hierdoor is het verstandig om handschoenen te dragen. Dit is niet alleen voor de viezigheid maar ook voor de bescherming. Silky snoeischaren zijn ook niet te missen. Zo komt er altijd wel wat voor wat afgeknipt moet worden. Een schop kan handig zijn in zowel een grote als kleine tuin. Zeker als je van plan bent om de grond om te spitten. Om de onkruid weg te krijgen kan je gebruik maken van een handcultivator. Deze is ook zeer handig als je wat zaadjes wilt gaan planten. Vergeet ook zeker geen bezem. Zo blijft je tuin altijd netjes.

Voor de gevorderde

Als je een hele grote tuin hebt die je wekelijks bijhoudt, zijn er ook nog wat andere materialen die je beter wel kan aanschaffen. Denk hierbij aan een (automatische) grasmaaier en heggenschaar. Ook een graskanten shop kan bruikbaar zijn als je wilt dat je tuin en perfect uit gaat zien. Wanneer je een boom dicht bij je tuin hebt staan en de bladeren ervan op het gras vallen, kan je deze weghalen met een bladhark. Een spitvork is vooral handig als je de grond wilt omspitten. Dit gebeurt voornamelijk wanneer je er iets nieuws wilt laten groeien.

Ook interessant

Leave a Comment