Uncategorized

Kunst palmen

posted by Sander April 23, 2015 0 comments

Kunstpalmen zij de ideale bomen om een ontspannen of tropische sfeer te creëren en ruimtes mee te decoreren. De kunst palmen zien er dan ook levens echt uit je zou ze eigenlijk niet onderscheiden met normale palmen. Maar welke soorten zijn er en welke is geschikt voor u? Hebben ze ook onderhoud nodig?

Verschillende kunst palmen

Je heb verschillende soorten kunstpalmen zo heb je verschil in hoogte maar ook in het soort blad. De verschillende hoogtes kan onder andere te maken hebben met de pot waar de palm in zit. Soort blad heeft er natuurlijk mee te maken wat voor soort palm het is. Een echte palm is erg zwak waardoor het meestal snel dood kan gaan. Met ons klimaat in Nederland is het haast niet mogelijk om een palm te hebben, maar met een kunstpalm kunt u alsnog optimaal genieten vaan een bijna echte palm en een tropische sfeer.

Voordelen van een kunstpalm

 

  • Je hooft ze geen water te geven.
  • Ze lijken net echt bijna niet te onderscheiden van de echte.
  • Ruimtes mooi decoreren.
  • Tropische sfeer creëren

Welke kunstpalm kan ik het beste beruiken?

Weet u niet welke u nodig heeft of welke het beste past bij u ruimte dan kunt u altijd terecht bij kunstplanten specialisten die u met al u vragen kunnen helpen zoals: welke kunstpalm heb ik nodig of welke pot heb ik nodig bij de kunstpalm? Heeft u vragen over de kunstpalm dan willen deze mensen je zeker met al je vragen helpen.

Onderhoud?

Een echte palm vergt veel onderhoud zeker met ons klimaat in Nederland. Maar met de kunstpalmen hoeft u zich geen zorgen te maken over de koude winterdagen. De kunstpalm heeft geen water nodig het enige werk is af en toe de palm afstoffen. U kunt met de palm eigenlijk optimaal genieten van een tropische sfeer.

Ook interessant

Leave a Comment