Blogs

Ware kinderparadijzen

posted by Sander June 2, 2014 0 comments

Wanneer u op vakantie bent is het natuurlijk erg lekker wanneer de kinderen niet constant bezig gehouden hoeven te worden. Het is dan ook zaak om een hotel te boeken waar er genoeg te doen is voor ze. Eftalia Marin en Aska Lara Deluxe zijn bij uitstek geschikt voor vakanties met het hele gezin en zijn dan ook erg kindvriendelijk.

Eftalia Marin
Het Eftalia Marin opent pas op 15 juli van dit jaar haar deuren, maar wat wel al bekend is is dat het een zeer kindvriendelijk hotel is. Zo beschikt het hotel over een aquapark aan het strand zodat u lekker vanuit de luie stoel de kinderen in de gaten kunt houden. Direct naast het waterpark is de miniclub die samen met het professionele animatieteam uw kinderen de hele dag kunnen vermaken met allerlei sport- en spelactiviteiten.

Uzelf kunt zoals eerder genoemd de dag besteden op de ligstoelen aan het strand. Daarnaast zijn er uiteraard diverse zwembaden of kunt u bijvoorbeeld een bezoekje brengen aan het wellnesscentrum. Overdag worden er door de animatie ook activiteiten voor volwassenen georganiseerd en ‘s avonds kunt u genieten van entertainment in de vorm van bijvoorbeeld live muziek. Het verblijf is hier op basis van all inclusive wat inhoudt dat u de hele dag eten, drinken, ijsjes en gebak kunt nuttigen tot u erbij neervalt. Voor de kinderen is er een speciaal kinderbuffet.

Aska Lara Deluxe
Het hotel Aska Lara Deluxe is een hotel waar uw kinderen waarschijnlijk nooit meer weg willen. Buiten het waterpark met waterglijbanen om hebben de kleintjes hier de mogelijkheid om te verdwalen in het doolhof, in de attracties te gaan in het lunapark of kunnen ze leren boogschieten. Al deze dingen kunnen gedaan worden op een groot veld waar ook nog eens een avonturenpark aanwezig is. Alsof dit allemaal nog niet genoeg is kunnen kinderen ook dagelijks terecht bij de miniclub en het animatieteam. Een leuke bijkomstigheid is dat er tussen juli en september voetbaltrainingen worden georganiseerd door de Besiktas Sports School.

Volwassenen kunnen zich hier vermaken op het privéstrand of in één van de tien zwembaden van het hotel. Ook het 3000 vierkante meter grote wellnesscentrum biedt uitkomst voor een dagje heerlijk relaxen. Verder zijn er vier tennisbanen een fitnesszaal en worden er activiteiten georganiseerd als aquagym en darttoernooien. Ook hier is het verblijf op basis van all inclusive en beschikt het hotel over een speciaal kinderbuffet.

Hier vindt u meer informatie over Eftalia Marin en Aska Lara Deluxe.

Ook interessant

Leave a Comment