Blogs

Vakantieaanbiedingen naar verre bestemmingen

posted by Sander June 16, 2014 0 comments

Wil je dit jaar eens wat anders tijdens je vakantie? Houd je wel van een actieve vakantie en zoek jij graag de grenzen op? Dan zijn de last-minute rondreizen van Holidayspot zeker iets voor jou. Combineer cultuur, sport en ontspanning met een actieve vakantie naar een verre bestemming. Je kan kiezen voor een individuele rondreis. Singel reizen is de manier om een nog onbekend land te ontdekken én nieuwe mensen te ontmoeten. Singel reizen zijn tegenwoordig in verschillende leeftijdscategorieën. Zo kun je, indien gewenst, op vakantie gaan met leeftijdsgenoten.

Het is natuurlijk ook mogelijk om met een groep rond te reizen en samen met een gids een fantastische avontuur in een verre bestemming te beleven. Ontdek de cultuur van Jordanië, ga mee duiken bij de Canarische eilanden of op safari in Afrika. Ben je nog niet uit welke rondreis het best bij jouw past? Een aantal mooie, unieke reisbestemmingen op een rij:

  • China
  • West Amerika
  • Costa Rica
  • Marokko
  • India

Naast het aanbod actieve vakanties geeft Holidayspot je ook graag vakantietips voor zonvakanties, kampeervakanties, jongerenvakanties, vaarvakanties, autovakanties, stedentrips en tips voor het vinden van de meest voordelige vliegtickets. Bekijk snel de vakantieaanbiedingen en boek jouw ideale vakantiebestemming vandaag nog!

Ook interessant

Leave a Comment