Blogs

Neem altijd je zonnebril mee als je met vakantie gaat

posted by Sander July 4, 2014 0 comments

Even geen zorgen maar lekker de rust vinden in een ver land. Een vakantie hoort ontspannend en leuk te zijn. Wat verraderlijk in een ver land is is de zon. De zon in een ander land heeft een andere stralingssterkte dan in Nederland. Daarom moet je je huid en ogen goed tegen de zon beschermen. Wanneer je je ogen niet optimaal beschermd loop je het risico dat je ogen beschadigd raken door de zon.

Om je ogen goed te beschermen heb je een goede zonnebril nodig. Een zonnebril van een erkend bedrijf, dit zijn de zonnebrillen die uw over 100% beschermen tegen de Uv-straling van de zon.

Een zonnebril is er niet meer alleen om uw ogen te beschermen tegen de zon maar de zonnebril wordt ook gebruikt als mode accessoire. Vooral de Ray Ban Aviators zijn populair op dit moment. Alle Aviator modellen hebben G15 glazen die uw ogen optimaal beschermen tegen de zon.

Fuva.nl is een webshop waar u veilig en snel de juiste zonnebril voor uw vakantie kunt bestellen. Mocht u toch nog vragen hebben, dan heeft Fuva.nl de mogelijkheid om een live chat te starten. Dit om uw vragen direct te kunnen beantwoorden. Dus kijk lekker rond op de site en zoek de juiste zonnebril voor uw vakantie.

Ook interessant

Leave a Comment