Travel

Leuke plekken voor het huren van een vakantiehuisje

posted by Sander July 25, 2016 0 comments

Er zijn genoeg leuke plekken voor het huren van een vakantiehuisje in Europa. Zo kun je het dichtbij zoeken in Nederland of verderop. In dit artikel zal ik de mogelijkheden eens op een rijtje zetten. Hopelijk word je na het lezen van dit artikel wijzer wat je nou precies wilt en waarom een vakantiehuisje wel of niet iets voor je in.

Waarom een vakantiehuisje?

Het fijne aan een vakantiehuisje is dat je jouw eigen privacy hebt. Vaak (hoeft niet) staan vakantiehuizen op parken waardoor je vrijwel van niemand last hebt. Bij een hotel kan dit nog wel eens anders geregeld zijn. Daarnaast heb je vaak veel ruimte, omdat je in een vakantiehuisje vaak een tuin, keuken, woonkamer en slaapkamer(s) krijgt. Bij een hotelkamer heb je alleen je eigen kamer.

Waar kun je verblijven

Er zijn behoorlijk wat plekken waar je kunt verblijven. Zo vind ik het zelf erg leuk om een bezoek te brengen aan Italië. De laatste jaren zijn mijn kinderen iets ouder geworden en vind ik het fijner om in Nederland te blijven. Als ik dan een voorkeur mag uitspreken voor de regio in Nederland waar ik het liefst op vakantie ga dan is dat wel Schoorl. Het lijkt erop alsof de mensen hier een stukje vriendelijker en relaxer zijn. Via vakantiehuis Schoorl heb ik iets geboekt en dat is ons zo goed bevallen dat we er dit jaar twee keer naar toe gegaan zijn.

Als je Zeeland iets te dichtbij vind dan zijn Frankrijk en Belgie ook enorm leuke landen om een vakantiehuisje te boeken. Over het algemeen geldt wel dat een vakantiehuisje in Europa behoorlijk aan de dure kant is. Je zult dus wel wat spaargeld aan de kant moeten leggen.

Ook interessant

Leave a Comment