Blogs

Hotels in Alanya

posted by Sander June 2, 2014 0 comments

De mooiste nieuwe hotels van Alanya
Alanya beschikt over een gigantisch aanbod aan hotels en dit aanbod groeit nog elk jaar. Zo staan er voor dit jaar ook weer een aantal openingen gepland van mooie hotels. Zo zijn bijvoorbeeld de deuren van het Delphin Botanik Platinum sinds dit voorjaar geopend.

Het vijfsterrenhotel heeft twee zwembaden tot haar beschikking, één groot zwembad met zonneterras en één zwembad met vier waterglijbanen. Ook kunt u gebruik maken van het zwembad van het Delphin Botanik of van het privéstrand van beide hotels. Wanneer al het water u begint te vervelen kunt u meedoen aan sportactiviteiten georganiseerd door het animatieteam. Zo kunt u hier beachvolleyballen, tafeltennissen en darten. Ook fitness behoort tot de mogelijkheden.

Voor de kinderen is dit hotel een waar paradijs. Er wordt namelijk een lunapark gedeeld met het Delphin Botanik waar kinderen in de botsauto’s, het reuzenrad, het schommelschip of de draaimolen kunnen. Ook de miniclub biedt uitkomst om uw kinderen bezig te houden gedurende de dag alsook de speeltuin en de speelhal. Alle leeftijden kunnen zich dus vermaken bij het Delphin Botanik Platinum.

Rubi Platinum
Het Delphin Botanik Platinum is echter niet het enige hotel dat dit jaar geopend is in Alanya. Ook bij een bezoek aan het Rubi Platinum mag u zich een van de eersten noemen. Het hotel is omringd door bomen en ligt direct aan het strand van Avsallar, op zo’n 15 kilomter van Alanya. Op het privéstrand staan de ligstoelen voor u klaar en zijn er ook genoeg schaduwplekken te vinden voor als het u te heet wordt. Het verblijf is hier op basis van all inclusive en er zijn dan ook 7 bars en 4 restaurants om in uw behoeften te voorzien.

Voor de kleintjes is ook hier een klein amusementspark met onder andere een minibioscoop en een draaimolen. Tevens kunnen ze onder professionele begeleiding meedoen aan activiteiten als schminken en schatzoeken bij de miniclub. Er is zelfs een crèche voor de allerkleinsten. Echter worden er voor volwassenen ook genoeg activiteiten georganiseerd. Overdag kunt u meedoen met sportactiviteiten en zwembadactiviteiten waarna u in de avond kunt genieten van goochelshows, acrobatiek of live muziek.

Mocht u nog geen vakantie geboekt hebben en het liefst in het nieuwste van het nieuwste verblijft, dan zijn deze hotels uitstekende keuzes.

Ook interessant

Leave a Comment