Travel

Backpacken in Griekenland

posted by Sander January 26, 2017 0 comments

Als je gaat backpacken denk je waarschijnlijk aan landen als Australië, Nieuw Zeeland of een van de Zuid Amerikaanse landen. Maar ook dichter bij huis zijn er veel landen waar backpacken een leuke manier is om het land te verkennen en te zijn. Een goed backpackland is Griekenland! Hier kun je op een zeer relaxte manier met je backpack het land rond reizen. Dit kan op het vaste land of op een van de vele eilanden.

Denk aan eilanden als Thera, Rodos, Korfoe of een van de andere bekende Griekse eilanden. Ook Lefkada bijvoorbeeld is een eiland met vele reismogelijkheden. Als backpacker kun je hier terecht in een van de vele hostels en ontmoet hier andere reizigers die ook met een rugzak langs de eilanden hoppen.

Lowbudget reizen

Met een backpack reizen heeft vele voordelen. Denk aan de lage kosten. Je slaapt, in dit geval in Griekenland, in goedkope accommodaties. Deze hostels zijn vaak gezellige plekken waar je vele andere backpackers ontmoet. Deze hostels zijn niet duur en zijn eenvoudig te vinden, ook op internet.

De activiteiten en  must see’s in Griekenland zijn goedkoop en erg divers. Denk aan surfen, duiken en snorkelen op een van de kraakheldere kusten van dit prachtige land.

Alles benodigde informatie als je gaat backpacken

Backpacken voor de eerste keer is spannend, maar hoef niet zo spannend te zijn als je je goed voorbereid. Als je van te voren de essentiële zaken regelt ga je zonder zorgen op vakantie. Op Backpackers Online vind je alles wat je moet weten als je gaat backpacken. Je vind er de dingen die je moet regelen als een visum en verzekeringen. Ook geeft Backpackers-online.com leuke weetjes over tal van bestemmingen. Denk aan top tienen van bestemmingen, type reizen en andere informatie over backpacken, reizen en vakanties.

Eilandhoppen in Griekenland

Als backpacker heb je in Griekenland tal van mogelijkheden om van eiland naar eiland te hoppen. Huur met andere een zeilboot of regel eenvoudig via een van de organisaties een plek op een grote zeilboot met andere vakantiegangers. Ben je meer een backpacker die geniet van de rust? Of ga je voor de partyboot? Een ding is zeker! Vergeet de wereld!

Ook interessant

Leave a Comment