Blogs

Afvallen op zijn Grieks

posted by Sander June 17, 2014 0 comments

Wie Griekenland zegt, zegt Grieks eten. Yoghurt, Feta en Olijfolie. Allemaal producten vol met onverzadigde vetten. Hoewel deze producten in een Mediterranees dieet thuis horen en wel als ‘gezond’ worden gecategoriseerd is het verstandig om ze te laten staan als je wilt afvallen.

Als je naar Griekenland op vakantie gaat en je wilt je een beetje aanpassen aan de Griekse cultuur, dan ontkom je echter niet aan gerechten waar deze producten inzitten. Je loopt dan snel het risico dat je toch teveel calorieën binnenkrijgt op jouw vakantiebestemming met alle gevolgen van dien als je weer terugkomt. Je gaat op de weegschaal staan en je bent veel zwaarder dan toen je vertrok.

Wat kan je nu doen om de schade zoveel mogelijk te beperken
Allereerst kan je het aantal eetmomenten beperken tot ochtend, middag en avond. Probeer tussendoor actief te zijn door te wandelen of te zwemmen.

Drink veel water. Dit vermindert het hongergevoel en helpt om alle afvalstoffen snel af te voeren.

Voedingssupplementen
Griekenland is één van de 65 landen waar de producten van Herbalife door de overheid zijn goedgekeurd. Je zou dus bijvoorbeeld een Formule 1 shake mee op vakantie kunnen nemen en blijven gebruiken tijdens het ontbijt. Hiermee bespaar je de ontbijtkosten, hou je je lichaam fit en beperk je het aantal calorieën die je over de hele dag binnenkrijgt.

De Herbalife producten (maaltijdvervangers en andere supplementen) geven je lichaam de voeding dat het nodig heeft om optimaal te presteren. Maar bevatten relatief weinig calorieën. Hierdoor is het een idaal dieet voor sporters, mensen die hun gezondheid erg belangrijk vinden en mensen die hun gewicht succesvol willen beheersen.

Maar ook als je op vakantie bent is het een ideaal product. Wil je lekker eten tijdens de lunch en/of het diner. Lekker op een terrasje op één van de Griekse eilanden ? Door goed, gezond en mager te ontbijten kan je je tijdens de andere eetmomenten makkelijker laten gaan en hoef je niet te schrikken als je terug van vakantie komt en op de weegschaal gaat staan.

Wil je hier meer informatie over ? Op www.topdieet.nl

Ook interessant

Leave a Comment